Nyelvvizsga-felkészítők

Nyelvvizsga-felkészítőkDiplomázni szeretnél, de nincs nyelvvizsgád? Válaszd a New York nyelviskolát! A hagyományos nyelvi képzéseken túl, alap,- közép- és felsőfokú (B1, B2, C1 szintű) nyelvvizsgára – felkészítő tanfolyamokat is indítunk, ahol TÉGED is szeretettel várunk.

A nyelvvizsga-felkészítő tanfolyam során a hallgatók az írásbeli és a szóbeli nyelvvizsga követelményeire épülő, speciális vizsgafeladatokkal készülnek a vizsgára.

Akár tapasztalt ‘Rigó’ vizsgázó vagy, akár először vállalod a megmérettetést, felkészülésed során bizonyára találkoztál már a vizsgafeladatokkal, így ismered azokat. Amiben mi valami újat szeretnénk nyújtani Neked, azaz a stratégiai, segítség a vizsgán előforduló feladatok megoldásának módszerével, sorrendjével, technikai trükkjeivel kapcsolatosan, amit nagy valószínűséggel eddig semmilyen vizsgafelkészítő kurzuson nem kaptál meg.

A tréningeket a nyelvvizsgát röviddel megelőzően, tetszés szerinti időpontokban, illetve igény szerint akár több alkalmas elosztásban tartjuk meg.

A kurzusokon szakmailag magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező és a nyelvvizsgarendszert jól ismerő diplomás tanárok tanítanak.

Bepillantást nyerhettek a javítás, és értékelés szempontjaiba, így nagyobb rálátással, illetve rutinnal vághattok neki a nyelvvizsgának.

Mivel nyelviskolánk ITK-ORIGÓ akkreditált vizsgahely, helyben történő vizsgázásra van lehetőség.